Hotels > Oekraïne > LvivGoloskovka > Vlasta Hotel Lviv

 


  

Vlasta Hotel Lviv

0 star hotel    Kleparivs'ka Street, 30  2.5/5 "Redelijk"  (5 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Vlasta Hotel Lviv

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang19th van 167 Lviv hotels Booking.com
Check Tarieven

 


Vlasta Hotel in Goloskovka
Vlasta Hotel is een 1functioneel accommodatie in Lviv, Oekraïne in de omgeving vanGoloskovka . Met functioneel accommodatie en 0 sterren. Verzeker u van Vlasta Hotel als u eerste keus. Het staat ook op een 19the plaats van 167 hotels in Lviv .Prijs en beoordeling meegerekend.

Kamers
boek online en vergelijk voordeeltarieven die zo laag zijn als UAH115 tot UAH. Er zijn 30 4functioneel kamers beschikbaar die online kunnen worden geboekt.

Lokale plaatsen zoals Goloskovka en Golosko-Male zijn verplichte kost als U in Lviv bent. Kholosko-Velyke, Znesen'ye en Zboyscha zijn ook op korte afstand van het centrum van Lviv.

De accommodatie is beschikbaar op 2 partner websites waaronder:Booking.com and Otels.com. Zoek Vlasta Hotel tarieven van deze websites online door het invoeren van uw verzoek in het bovenstaande formulier of vergelijk alle accommodaties in Lviv aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving van Goloskovka
het notable NAVARIA NOVA en het Hotel Vatra zijn in de buurt. Andere opties zijn het Hotel LeoCity Chornovola en Apple Hostel. Beide goede alternatieven in de omgeving van Vlasta Hotel.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Vlasta Hotel Lviv. Vlasta Hotel Lviv

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s