Hotels > Laos > Luang PrabangBan Xiangmen > Villa Phathana Luang Prabang

 


  

Villa Phathana Luang Prabang

2 star hotel    Ounheuane Rd  4/5 "Goed"  (5 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Villa Phathana Luang Prabang

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang61st van 209 Luang Prabang hotels Booking.com
Check Tarieven

Agoda
Check Tarieven

 


Villa Phathana in Ban Xiangmen
Villa Phathana is een alle gelegenheden accommodatie in Luang Prabang, Laos in de omgeving vanBan Xiangmen . Met korting accommodatie en 2 sterren. Verzeker u van Villa Phathana als u eerste keus. Gastenbeoordeling :7.9 uit 10 of 'Goed'.Van 209 hotels in Luang Prabang, staat deze accommodatie op de 61ste plaats gebaseerd op prijs en gastenbeoordeling .

Kamers
boek online en vergelijk voordeeltarieven die zo laag zijn als LAK45 tot LAK45. Er zijn 9 verfrissend kamers beschikbaar die online kunnen worden geboekt.

Als U in Luang Prabang bent, moet u Ban Xiangmen en Ban Natha bezoeken, beide zijn dichtbij het hotel. Ban Phasak, Ban Phanglouang en Ban Phoudokmai zijn ook op korte afstand van het centrum Luang Prabang.

Vergelijk 2 hotel websites op de beste deals voor uw verblijf in Villa Phathana. Wij zoeken op meerde sites waaronder: Booking.com and Agoda. Vergelijk alle prijzen online hierboven of zoek alle beschikbare Luang Prabang accommodatie aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving van Ban Xiangmen
het 3 star Jade Hotel en het Phousi Guesthouse zijn in de buurt. Andere opties zijn het Ancient Luangprabang Hotel (Ban Pakham) en Restaurant Luang Prabang Bakery & Guest House. Beide goede alternatieven in de omgeving van Villa Phathana.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Villa Phathana Luang Prabang. Villa Phathana Luang Prabang

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s