Hotels > Israël > NahariyyaMa`bara > Shtarkman Erna Boutique Hotel Nahariyya

 


  

Shtarkman Erna Boutique Hotel Nahariyya

0 star hotel    29 Jabotinsky Street  5/5 "Buitenwijk"  (28 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Shtarkman Erna Boutique Hotel Nahariyya

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang1st van 7 Nahariyya hotels Booking.com
Check Tarieven

Easytobook
Check Tarieven

Hotels.com
Check Tarieven

Agoda
Check Tarieven

 


Shtarkman Erna Boutique Hotel in Ma`bara
Welkom bij het 0 sterrenShtarkman Erna Boutique Hotel, een simpel maar funktioneel accommodatie in de omgeving van Ma`bara in Nahariyya, Israël. Hotelgasten beoordelen deze accommodatie als 'Buitenwijk' met een score van 10 - dit maakt het eenbetaalbaar keuze.Van 7 hotels in Nahariyya, staat deze accommodatie op de 1ste plaats gebaseerd op prijs en gastenbeoordeling .

Kamers & Tarieven
er zijn 26 fantastische kamers, met voordelige tarieven van ILS106.2 tot ILS245.

Locatie
de accommodatie is gesitueerd in de omgeving van Akko Mediumwave Transmitter, Mast West en Akko Radio Tower. met Gesher Gibborim en Bahr es Slaiyeb op korte afstand.

Als U in Nahariyya bent, moet u Ma`bara en `Evron bezoeken, beide zijn dichtbij het hotel. `En Sara, Sa`ar en El Mazra`a zijn ook op korte afstand van het centrum Nahariyya.

Vergelijk 4 hotel websites op de beste deals voor uw verblijf in Shtarkman Erna Boutique Hotel. Wij zoeken op meerde sites waaronder: Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Vergelijk alle prijzen online hierboven of zoek alle beschikbare Nahariyya accommodatie aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving
Lokale accommodatie opties waaronder het 3 sterren Erna Hotel zijn dichtbij Shtarkman Erna Boutique Hotel. Ook in de omgeving is het Madison Hotel Nahariya en het Frank Nahariyya. Een andere optie: Probeer het Ga'aton Motel iets verder weg.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Shtarkman Erna Boutique Hotel Nahariyya.

Shtarkman Erna Boutique Hotel Nahariyya

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s