Hotels > Griekenland > ChaniaMakrys Tichos > Semiramis Suites Chania

 


  

Semiramis Suites Chania

0 star hotel    Chrisi Akti  2.5/5 "Redelijk"  (5 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Semiramis Suites Chania

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang56th van 195 Chania hotels Booking.com
Check Tarieven

 


0 Sterren in Chania
het simpel maar funktioneel Semiramis Suites is een 0 sterren accommodatie in de omgeving van Makrys Tichos in Chania, Griekenland. Huno.com gasten plaatsen deze accommodatie op een 56the positie van 195 hotels in de omgeving.

Kamers & Tarieven
er zijn 9 fantastische kamers, met voordelige tarieven van EUR27 tot EUR64.

Location
Perfect gelegen in de omgeving van top attractions, Semiramis Suites is dichtbij interesante attracties zoalsMaritime museum en Faliron. Kaminadha en Ormos Kalathas zijn ook attracties die u moet zien dichtbij uw 56th hotel in Chania.

Als U in Chania bent, moet u Makrys Tichos en Makris Toikhos bezoeken, beide zijn dichtbij het hotel. Haji Yelasi, Evthimi en Dharatsos zijn ook op korte afstand van het centrum Chania.

Vergelijk 2 hotel websites op de beste deals voor uw verblijf in Semiramis Suites. Wij zoeken op meerde sites waaronder: Booking.com and Otels.com. Vergelijk alle prijzen online hierboven of zoek alle beschikbare Chania accommodatie aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving van Makrys Tichos
het notable Villa Naias en het Golden Sun Hotel zijn in de buurt. Andere opties zijn het Elma's Dream Apartments & Villas en Anais Suites. Beide goede alternatieven in de omgeving van Semiramis Suites.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Semiramis Suites Chania. Semiramis Suites Chania

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s