Hotels > Italië > BenevelloBorgomale > Relais Villa D'Amelia Benevello

 


  

Relais Villa D'Amelia Benevello

4 star hotel    Fraz. Manera 1  2.5/5 "Redelijk"  (5 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Relais Villa D'Amelia Benevello

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang1st van 1 Benevello hotels Booking.com
Check Tarieven

Hotels.com
Check Tarieven

 


Relais Villa D'Amelia in Borgomale
Relais Villa D'Amelia is een onmiskenbaar hotel gelegen in Benevello Italië met 4 sterren . Hotelgasten beoordelen deze accommodatie als 'Redelijk' met een score van 5 - dit maakt het eenattraktief keuze. Het staat ook op een 1ste plaats van 1 hotels in Benevello .Prijs en beoordeling meegerekend.

Kamers & Tarieven
er zijn 37 fantastische kamers, met voordelige tarieven van EUR185 tot EUR1851.

Locatie
Perfect gelegen in de omgeving van top attracties, Relais Villa D'Amelia is dichtbij verschillende attracties zoals Museo Ferroviario Piemontese en Faro della Vittoria. Mole Antonelliana en Conservatorio di Torino zijn ook verplichte attracties om te bezoeken. It is ideally located as de 1st hotel in Benevello.

Als U in Benevello bent, moet u Borgomale en Lequio Berria bezoeken, beide zijn dichtbij het hotel. Trezzo Tinella, Bosia en Arguello zijn ook op korte afstand van het centrum Benevello.

Vergelijk 3 hotel websites op de beste deals voor uw verblijf in Relais Villa D'Amelia. Wij zoeken op meerde sites waaronder: Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Vergelijk alle prijzen online hierboven of zoek alle beschikbare Benevello accommodatie aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving van Borgomale
het 3 star Relais Montemarino en het Casa Branzele zijn in de buurt. Andere opties zijn het Ca' Pavaglione en Foresteria Settevie. Beide goede alternatieven in de omgeving van Relais Villa D'Amelia.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Relais Villa D'Amelia Benevello.

Relais Villa D'Amelia Benevello

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1094s