Hotels > Spanje > Ciudad RodrigoArrabal del Puente > Hotel Molino del Agueda Ciudad Rodrigo

 


  

Hotel Molino del Agueda Ciudad Rodrigo

3 star hotel    Bajada de Santa Cruz, 37  2.5/5 "Redelijk"  (5 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Hotel Molino del Agueda Ciudad Rodrigo

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang3rd van 10 Ciudad Rodrigo hotels Booking.com
Check Tarieven

 


Hotel Molino del Agueda in Arrabal del Puente
Arrabal del Puente is de plaats van dit 3 sterren Hotel Molino del Agueda. Het is een funktioneel maar aangenaam manier om de nacht te verbrengen in Ciudad Rodrigo, Spanje. Het staat ook op een 3rde plaats van 10 hotels in Ciudad Rodrigo .Prijs en beoordeling meegerekend.

Kamers
boek online en vergelijk voordeeltarieven die zo laag zijn als EUR35 tot EUR120. Er zijn 23 fantastisch kamers beschikbaar die online kunnen worden geboekt.

Als U in Ciudad Rodrigo bent, bezoek lokale plaatsen zoals: Arrabal del Puente en Arrabal de San Francisco. Beide zijn niet ver van het hotel. Alameda Vieja, Huertas de Pedrotello en La Estacion zijn ook op korte afstand van Ciudad Rodrigo.

Vergelijk 2 hotel websites op de beste deals voor uw verblijf in Hotel Molino del Agueda. Wij zoeken op meerde sites waaronder: Booking.com and Otels.com. Vergelijk alle prijzen online hierboven of zoek alle beschikbare Ciudad Rodrigo accommodatie aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving
Lokale accommodatie opties waaronder het 4 sterren Conde Rodrigo II zijn dichtbij Hotel Molino del Agueda. Ook in de omgeving is het Conde Rodrigo I en het Parador de Ciudad Rodrigo. Een andere optie: Probeer het Hotel Arcos iets verder weg.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Hotel Molino del Agueda Ciudad Rodrigo.

Hotel Molino del Agueda Ciudad Rodrigo

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s