Hotels > Spanje > ColungaSan Juan > Mar Del Sueve Colunga

 


  

Mar Del Sueve Colunga

3 star hotel    Avenida de Asturias 22   2.5/5 "Redelijk"  (5 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Mar Del Sueve Colunga

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang1st van 6 Colunga hotels Booking.com
Check Tarieven

 


Aangenaam Mar Del Sueve
Mar Del Sueve is een stijlvol en comfortabel accommodatie met 3 sterren, gelegen in de San Juan omgeving van Colunga, Spanje. Het staat ook op een 1ste plaats van 6 hotels in Colunga .Prijs en beoordeling meegerekend.

Kamers
Mar Del Sueve heeft 10 zinderend kamers en tarieven van EUR70 tot EUR800.

Locatie
de accommodatie is gesitueerd in de omgeving van Centro de Arte Rupestre de Tito Bustillo en Museo de Covadonga. met Museo de Madera y la Madrena en Casa del Agua op korte afstand.

Als U in Colunga bent, Sta op en bezoek lokale plaatsen zoals San Juan en Poladura, beide zijn op korte afstand van dit hotel. Buerres, La Riera en Sales zijn ook fantastische plaatsen om te bezoeken tijdens uw vakantie.

De accommodatie is beschikbaar op 2 partner websites inclusief Booking.com and Otels.com. Zoek Mar Del Sueve tarieven van deze websites online door het invoeren van uw aanvraag in het bovenstaande formulier of vergelijk alle accommodatie in Colunga aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving van San Juan
het 2 star Hotel Entreviñes en het Villa de Colunga zijn in de buurt. Andere opties zijn het Hotel Adarme en Gallu Juancho. Beide goede alternatieven in de omgeving van Mar Del Sueve.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Mar Del Sueve Colunga.

Mar Del Sueve Colunga

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s