Hotels > Australië > HobartMoonah > Leisure Inn Waterfront Lodge Hobart

 


  

Leisure Inn Waterfront Lodge Hobart

3.5 star hotel    153 Risdon Road  3.4/5 "Redelijk"  (5 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Leisure Inn Waterfront Lodge Hobart

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang58th van 104 Hobart hotels Booking.com
Check Tarieven

Agoda
Check Tarieven

 


3.5 Sterren in Hobart
Leisure Inn Waterfront Lodge is een 1ideaal accommodatie met 3.5 sterren , gelegen in de Moonah in de omgeving van Hobart, Australië. Gastenbeoordeling :6.9 uit 10 of 'Redelijk'. Het staat ook op een 58the plaats van 104 hotels in Hobart .Prijs en beoordeling meegerekend. De accommodatie heeft Room service, een zwembad en High speed Internet als faciliteiten. Tevens is er Parkeerplaats. Andere services en faciliteiten van de accommodatie zijn: Toegankelijk voor gehandicapten, een Lift en een excursieburo.

Kamers & Tarieven
er zijn 36 fantastische kamers, met voordelige tarieven van AUD59 tot AUD170.

Locatie
de accommodatie is gesitueerd in de omgeving van New Town Bay en Cornelian Bay. met Geilston Bay en Prince of Wales Bay op korte afstand.

Plaatsen zoals Moonah en New Town zijn verplichte kost tijdens uw verblijf. Goodwood, Lindisfarne en Hobart CBD liggen ook op korte afstand van het centrum van Hobart.

Vergelijk 3 hotel websites op de beste deals voor uw verblijf in Leisure Inn Waterfront Lodge. Wij zoeken op meerde sites waaronder: Booking.com, Agoda and Otels.com. Vergelijk alle prijzen online hierboven of zoek alle beschikbare Hobart accommodatie aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving van Moonah
het 3 star Waterfront Lodge Leisure Inn Hobart en het Hidden Valley Forest Retreat zijn in de buurt. Andere opties zijn het Waterfront Lodge Motel en Hobart Apartments. Beide goede alternatieven in de omgeving van Leisure Inn Waterfront Lodge.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Leisure Inn Waterfront Lodge Hobart. Leisure Inn Waterfront Lodge Hobart

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s