Hotels > Verenigd Koninkrijk > AyrAlloway > Hotel Kylestrome Bar & Grill Ayr

 


  

Hotel Kylestrome Bar & Grill Ayr

0 star hotel    11 Miller Road  2.5/5 "Redelijk"  (5 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Hotel Kylestrome Bar & Grill Ayr

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang15th van 39 Ayr hotels Booking.com
Check Tarieven

Agoda
Check Tarieven

 


Functioneel Hotel Kylestrome Bar & Grill
Hotel Kylestrome Bar & Grill is een betaalbaar accommodatie in Ayr, Verenigd Koninkrijk in de omgeving vanAlloway . Met 1functioneel accommodatie en 0 sterren. Verzeker u van Hotel Kylestrome Bar & Grill als u eerste keus. Hotelgasten beoordelen deze accommodatie als 'Redelijk' met een score van 5 - dit maakt het eensimpel maar funktioneel keuze. Huno.com gasten plaatsen deze accommodatie op een 15the positie van 39 hotels in de omgeving.

Kamers
Hotel Kylestrome Bar & Grill heeft 13 kamers en tarieven van GBP55 tot GBP90.

Locatie
Perfect gelegen in de omgeving van top attracties, Hotel Kylestrome Bar & Grill is dichtbij verschillende attracties zoals Somerset Park en Robert Burns Birthplace Museum. Burns Cottage en Dunure Harbour zijn ook verplichte attracties om te bezoeken. It is ideally located as de 15th hotel in Ayr.

Als U in Ayr bent, bezoek lokale plaatsen zoals: Alloway en Prestwick. Beide zijn niet ver van het hotel. Dunure, Maidens en Turnberry zijn ook op korte afstand van Ayr.

Vergelijk 3 hotel websites op de beste deals voor uw verblijf in Hotel Kylestrome Bar & Grill. Wij zoeken op meerde sites waaronder: Booking.com, Agoda and Laterooms. Vergelijk alle prijzen online hierboven of zoek alle beschikbare Ayr accommodatie aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving van Alloway
het 3 star Ivy Rooms en het The Richmond Guest House zijn in de buurt. Andere opties zijn het The Elms Court Hotel en The Ayrshire and Galloway. Beide goede alternatieven in de omgeving van Hotel Kylestrome Bar & Grill.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Hotel Kylestrome Bar & Grill Ayr.

Hotel Kylestrome Bar & Grill Ayr

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s