Hotels > Israël > TiberiasGiv`at Yo'av > Genghis Khan in Golan Tiberias

 


  

Genghis Khan in Golan Tiberias

0 star hotel    Givat Yoav  2.5/5 "Redelijk"  (5 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Genghis Khan in Golan Tiberias

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang21st van 52 Tiberias hotels Booking.com
Check Tarieven

Agoda
Check Tarieven

 


Betaalbaar Genghis Khan in The Golan
Welkom bij het 0 sterrenGenghis Khan in The Golan, een functioneel accommodatie in de omgeving van Giv`at Yo'av in Tiberias, Israël. Zoals een 'Redelijk' hotel betaamd, is de receptie beschikbaar om u te helpen tijdens uw verblijf. Gasten beoordelen de accommodatie met een 5 uit 10. Huno.com gasten plaatsen deze accommodatie op een 21ste positie van 52 hotels in de omgeving.

Kamers
boek online en vergelijk voordeeltarieven die zo laag zijn als ILS27 tot ILS. Er zijn 5 stijlvol kamers beschikbaar die online kunnen worden geboekt.

Locatie
de accommodatie is gesitueerd in de omgeving van Jisr Umm Butmah en Jisr al Hawi. met Mifraz Amnun en Jisr Banat Ya`qub op korte afstand.

Als U in Tiberias bent, Sta op en bezoek lokale plaatsen zoals Giv`at Yo'av en Al Mujayhiyah, beide zijn op korte afstand van dit hotel. Bene Yehuda, Suqufiyah en Ne'ot Golan zijn ook fantastische plaatsen om te bezoeken tijdens uw vakantie.

De accommodatie is beschikbaar op 2 partner websites waaronder:Booking.com and Agoda. Zoek Genghis Khan in The Golan tarieven van deze websites online door het invoeren van uw verzoek in het bovenstaande formulier of vergelijk alle accommodaties in Tiberias aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving
Lokale accommodatie opties waaronder het 0 sterren Between Water and Sky zijn dichtbij Genghis Khan in The Golan. Ook in de omgeving is het Afik Kibbutz Country Lodging en het Kibbuts Contry Lodging Kalia. Een andere optie: Probeer het Kibbutz Afik Country Lodging iets verder weg.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Genghis Khan in Golan Tiberias. Genghis Khan in Golan Tiberias

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0859s