Hotels > Sri Lanka > KandyHandessa > Eleganthotel Kandy

 


  

Eleganthotel Kandy

5 star hotel    Sunflower Garden Meewaladeniya ,Handessa  4.5/5 "Buitenwijk"  (5 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Eleganthotel Kandy

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang9th van 141 Kandy hotels Booking.com
Check Tarieven

Agoda
Check Tarieven

 


Eleganthotel Overzicht
Eleganthotel is een fantastisch accommodatie in Kandy, Sri Lanka in de omgeving vanHandessa . Met ongeevenaard accommodatie en 5 sterren. Verzeker u van Eleganthotel als u eerste keus. 5 sterren en met een 'Buitenwijk' gastenbeoordeling van 9, de accommodatie heeft de volgende blauw lint kamer opties. Het staat ook op een 9the plaats van 141 hotels in Kandy .Prijs en beoordeling meegerekend.

Kamers & Tarieven
er zijn 4 fantastische kamers, met voordelige tarieven van LKR55 tot LKR60.

Als U in Kandy bent, moet u Handessa en Angunawala bezoeken, beide zijn dichtbij het hotel. Piligalla, Ulakkonde en Wahunkoho zijn ook op korte afstand van het centrum Kandy.

De accommodatie is beschikbaar op 2 partner websites waaronder:Booking.com and Agoda. Zoek Eleganthotel tarieven van deze websites online door het invoeren van uw verzoek in het bovenstaande formulier of vergelijk alle accommodaties in Kandy aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving van Handessa
het 4 star Margaret Villa en het Country Garden Resorts zijn in de buurt. Andere opties zijn het Hill Crest Home Hanthana en Julian Villa. Beide goede alternatieven in de omgeving van Eleganthotel.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Eleganthotel Kandy. Eleganthotel Kandy

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s