Hotels > Indonesië > MedanGedung Johor Pasar Empat > Hotel Deli River and Restaurant Omlandia Medan

 


  

Hotel Deli River and Restaurant Omlandia Medan

3 star hotel    Jalan Raya Namorambe 129  4/5 "Excellent"  (53 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Hotel Deli River and Restaurant Omlandia Medan

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang8th van 64 Medan hotels Booking.com
Check Tarieven

Easytobook
Check Tarieven

Hotels.com
Check Tarieven

 


Hotel Deli River and Restaurant Omlandia Overzicht
gelegen in de Gedung Johor Pasar Empat omgeving van Medan, Indonesië, Hotel Deli River and Restaurant Omlandia is een comfortabel 3 sterren accommodatie. Zoals een 'Excellent' hotel betaamd, is de receptie beschikbaar om u te helpen tijdens uw verblijf. Gasten beoordelen de accommodatie met een 8 uit 10. Het staat ook op een 8the plaats van 64 hotels in Medan .Prijs en beoordeling meegerekend.

Kamers
boek online en vergelijk voordeeltarieven die zo laag zijn als IDR68 tot IDR68. Er zijn 8 aangenaam kamers beschikbaar die online kunnen worden geboekt.

Als U in Medan bent, bezoek lokale plaatsen zoals: Gedung Johor Pasar Empat en Deli Tua Kampung. Beide zijn niet ver van het hotel. Gang Kolam, Gedung Johor Pasar Lima en Deli Tua zijn ook op korte afstand van Medan.

De accommodatie is beschikbaar op 5 partner websites inclusief Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Zoek Hotel Deli River and Restaurant Omlandia tarieven van deze websites online door het invoeren van uw aanvraag in het bovenstaande formulier of vergelijk alle accommodatie in Medan aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving van Gedung Johor Pasar Empat
het 1 star Golden Eleven Hotel en het Grand Antares Hotel zijn in de buurt. Andere opties zijn het Semarak International Hotel en Hotel Madani Medan - Syariah Hotel. Beide goede alternatieven in de omgeving van Hotel Deli River and Restaurant Omlandia.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Hotel Deli River and Restaurant Omlandia Medan. Hotel Deli River and Restaurant Omlandia Medan

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s