Hotels > Malta > San Pawl il-BaharErba' Mwiezeb > Damiani Apartments San Pawl il-Bahar

 


  

Damiani Apartments San Pawl il-Bahar

0 star hotel    Triq il-Hgejjeg  2.5/5 "Redelijk"  (5 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Damiani Apartments San Pawl il-Bahar

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang7th van 8 San Pawl il-Bahar hotels Booking.com
Check Tarieven

 


A Betaalbaar Verblijf
Damiani Apartments is een stijlvol accommodatie in San Pawl il-Bahar, Malta in de omgeving vanErba' Mwiezeb . Met 4functioneel accommodatie en 0 sterren. Verzeker u van Damiani Apartments als u eerste keus. Het staat ook op een 7the plaats van 8 hotels in San Pawl il-Bahar .Prijs en beoordeling meegerekend.

Kamers
Damiani Apartments heeft 30 functioneel kamers en tarieven van EUR20.4 tot EUR57.9.

Location
Perfect gelegen in de omgeving van top attractions, Damiani Apartments is dichtbij interesante attracties zoalsSalina Bay en Torri Qawra. Il-Bajja ta' San-Pawl il-Bahar en Torri tal-Ghallis zijn ook attracties die u moet zien dichtbij uw 7th hotel in San Pawl il-Bahar.

Als U in San Pawl il-Bahar bent, bezoek lokale plaatsen zoals: Erba' Mwiezeb en Il-Hamra. Beide zijn niet ver van het hotel. Wardija Crossroads, Bur Marrad en San Pawl Milqghi zijn ook op korte afstand van San Pawl il-Bahar.

De accommodatie is beschikbaar op 2 partner websites inclusief Booking.com and Otels.com. Zoek Damiani Apartments tarieven van deze websites online door het invoeren van uw aanvraag in het bovenstaande formulier of vergelijk alle accommodatie in San Pawl il-Bahar aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving
Lokale accommodatie opties waaronder het 0 sterren For Rest Aparthotel zijn dichtbij Damiani Apartments. Ook in de omgeving is het Topaz Hotel en het Travellers Lodge. Een andere optie: Probeer het Crown Hotel iets verder weg.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Damiani Apartments San Pawl il-Bahar.

Damiani Apartments San Pawl il-Bahar

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s