Hotels > Vietnam > Lac ThienBuon Yang Lah > Bao Dai Villa Lac Thien

 


  

Bao Dai Villa Lac Thien

0 star hotel    30 Au Co, Lien Son Town, Lak District, Vietnam  2.4/5 "Redelijk"  (5 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Bao Dai Villa Lac Thien

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang2nd van 2 Lac Thien hotels Booking.com
Check Tarieven

Agoda
Check Tarieven

 


A Betaalbaar Verblijf
Voor een 0 sterren verblijf in Lac Thien, kijk niet verder dan Bao Dai Villa, een functioneel accommodatie in de omgeving van Buon Yang Lah in Vietnam. 0 sterren en met een 'Redelijk' gastenbeoordeling van 4.9, de accommodatie heeft de volgende 1functioneel kamer opties. Het staat ook op een 2nde plaats van 2 hotels in Lac Thien .Prijs en beoordeling meegerekend. Faciliteiten inclusief Room service en een businesscentrum zijn beschikbaar voor gasten in Bao Dai Villa. Ook beschikbaar zijn High speed Internet en Parkeerplaats. Er zijn ook Parkeerplaats met service, een concierge en een excursieburo beschikbaar tijdens uw verblijf in Bao Dai Villa.

Kamers
Bao Dai Villa heeft 5 simpel maar funktioneel kamers en tarieven van VND42 tot VND62.

Als U in Lac Thien bent, Sta op en bezoek lokale plaatsen zoals Buon Yang Lah en Buon M'lieng, beide zijn op korte afstand van dit hotel. Biet Dien, Buon Le en Buon Dren (2) zijn ook fantastische plaatsen om te bezoeken tijdens uw vakantie.

Vergelijk 2 hotel websites op de beste deals voor uw verblijf in Bao Dai Villa. Wij zoeken op meerde sites waaronder: Booking.com and Agoda. Vergelijk alle prijzen online hierboven of zoek alle beschikbare Lac Thien accommodatie aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving
Lokale accommodatie opties waaronder het 3 sterren Lak Resort zijn dichtbij Bao Dai Villa. Ook in de omgeving is het Mong Mo Resort en het Dreaming Hill Resort. Een andere optie: Probeer het Reveto Villa Dalat iets verder weg.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Bao Dai Villa Lac Thien.

Bao Dai Villa Lac Thien

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s