Hotels > Slovenië > PortorožFjesa > Hotel Apollo – Terme & Wellness LifeClass Portorož

 


  

Hotel Apollo – Terme & Wellness LifeClass Portorož

4 star hotel    Obala 33  2.5/5 "Redelijk"  (5 Beoordelingen)Vergelijk tarieven voor uw verblijf bij Hotel Apollo – Terme & Wellness LifeClass Portorož

 

Aankomstdatum

 

Vertrekdatum

 


Rang12th van 29 Portorož hotels Booking.com
Check Tarieven

Agoda
Check Tarieven

 


Hotel Apollo – Terme & Wellness LifeClass in Fjesa
Hotel Apollo – Terme & Wellness LifeClass is een prachtig accommodatie in Portorož, Slovenië in de omgeving vanFjesa . Met luxueus accommodatie en 4 sterren. Verzeker u van Hotel Apollo – Terme & Wellness LifeClass als u eerste keus. Hotelgasten beoordelen deze accommodatie als 'Redelijk' met een score van 5 - dit maakt het eenbetoverend keuze. Het staat ook op een 12the plaats van 29 hotels in Portorož .Prijs en beoordeling meegerekend.

Kamers
Hotel Apollo – Terme & Wellness LifeClass heeft 88 alle gelegenheden kamers en tarieven van EUR93.1 tot EUR819.

Location
Naast het nr 12th meest populaire hotel in Portorož zijn er verschillende attracties in de omgeving zoals: Portoroski Zaliv en Fazan Uvala. Piran Radio Mast ( Koper transmitter) en Strunjanski Zaliv zijn ook dichtbij en top attracties om te bezoeken.

Lokale plaatsen zoals Fjesa en Lucija zijn verplichte kost als U in Portorož bent. Strunjan, Piran en Malija zijn ook op korte afstand van het centrum van Portorož.

De accommodatie is beschikbaar op 3 partner websites waaronder:Booking.com, Agoda and Otels.com. Zoek Hotel Apollo – Terme & Wellness LifeClass tarieven van deze websites online door het invoeren van uw verzoek in het bovenstaande formulier of vergelijk alle accommodaties in Portorož aan de linkerzijde.

Hotels in de omgeving van Fjesa
het 4 star Hotel Apollo - LifeClass Hotels & Spa en het Hotel Neptun - LifeClass Hotels & Spa zijn in de buurt. Andere opties zijn het Hotel Neptun – Terme & Wellness LifeClass en Grand Hotel Portoroz – Terme & Wellness LifeClass. Beide goede alternatieven in de omgeving van Hotel Apollo – Terme & Wellness LifeClass.


Annuleringsvoorwaarden and aankomsttijd details vindt u op het zoekformulier


Gratis onafhankelijke gids voor de laagste tarieven van Hotel Apollo – Terme & Wellness LifeClass Portorož.

Hotel Apollo – Terme & Wellness LifeClass Portorož

Hotel Photo

 

 

 

 

Kamerprijzen met korting voor online accommodatie boekingen.

 

 

 

 

 
 

Copyright 2013 Huno.nl Hotelzoekmachine

Wij vergelijken meerdere websites voor de beste hotel tarieven Prijsvergelijkingen voor hotels, motels, apartementen, hostels en andere accommodaties

 

Over ons | Voorwaarden | Privacybeleid | ContactHotels op LandTop Steden 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1885s